Buat duit melalui AdBrite

Pernah dengar?…akupun tk pernah ambil tahu sebelum nie;

Aku baru diperkenalkan dengan satu cara buat duit online, lagipun benda nie free korang cuba aa… click banner kat bawah nie…

kalo korang ada masa daftarlaa…sbb benda nie free so no stress laa kalo tk berjayapun…

kesimpulannya kita akan generate income dr clik yang dilakukan oleh downline kita pada iklan di lamanweb jutawan adbrite kita … semakin ramai yang jadi downline semakin banyak yang kita generate….

Kos yang terlibat; masa kita, duit letrik, duit internet dan usaha kita untuk klik link iklan yang ada….

Mari sama-sama tengok apa jadi dengan adbrite nie, kita jadikan benda nie kajian (kenapa aku pilih adbrite; paling mudah, dan FREE daftar), kita cuba buat deangan follow all step (langkah-langkah) yg di cadangkan dan kat bawah nie aku akan senaraikan breakdown orang-orang yang ada bawah aku….

Aku akan updatekan perkembangan Adbrite yang aku cuba nie (chek dekat kategori Adbrite <-click)… secara rasminya 5 Januari 2007 aku mula.

Aku akan guna cara teringkas dan termudah… dekat bawah nie aku senaraikan semua orang yang jadi downline aku (10 orang), aku akan tolong clik untuk diaorang (disamping aku jugak harapkan diaorg clik jugak iklan tuu) sekurang-kurangnya 5 kali sehari.

Kalo korang berminat nak join skali testing Adbrite nie…, Kalo korang rasa tk yakin..just follow update yang aku letakkan dalam kategori Adbrite <-click) dalam blog nie tapi,

Untuk pastikan kajian Adbrite nie jadi, aku kena pastikan aku ada 10 orang yang mendaftar bawah aku…lepas tuu,

aku jugak nak atleast diaorang pun cari 10 orang (tak susah sbb benda nie FREE; korang ajak membe-membe 10 orang daftarkan..cukupkan 10 dlm blog korang) ..dan,

pastikan kita komited tuk clik tuk 10 orang yang dibawah kita tuu hari-hari (kalau boleh), kemudian,

kita tengok mcmmana benda nie for the next couple of month (beberapa bulan seterusnya)

..seeing is believing kan? …

Kiranya matlamat aku sekarang kena usaha pastikan sekurang-kurangnya dalam blog aku ada 10 orang dan dalam setiap 10 orang tuu ada 10 jugak..dan berterusan…

Aku cadangkan yang nak join tuu buat satu akaun wordpress atau mana-mana blog (sbb kita nak pastikan kita gunakan benda-benda FREE untuk testing nie) sbb nnti url tuu diperlukan untuk melengkapkan langkah-langkah nak join “jutawan adbrite nie”.

aku suruh guna wordpress supaya, sapa-sapa yang rasa nak join sekaki dalam kajian nie gunakan standard cara yang sama mcm aku, baru konsisten..dan korang bule buat macam cara aku letakkan kat blog, mcm yang nie…

Aku pasti mesti ada hidden cost seperti transaction fee (bila kita nak transfer cek nnti, tempoh apungan cek ( btw aku baca dr Adbrite, ambil masa 60 hari) … tapi atlest kita cuma perlu mendaftar dengan FREE dan hanya clik banner tuu tanpa perlu BELI, dah kira ok dh pada aku nie….

Selamat mengikuti perkembangan kajian Ini… aku akan buat update atleast seminggu sekali … (mungkin awal-awal nie sehari sekali atau 2 hari sekali aku updates..semangat laa katakan)

Sebelumnya aku nk ingatkan, buat benda nie lepas waktu keja atau pada masa lapang jee… sbb selagi aku tak terima cek dan tukarkan dlm ringgit Malaysia hasil Adbrite nie…selagi tuu aku akan skeptikal….

Selamat mencuba…

Latest Updates Aku ; AdBrite <-click to check it out

Kroni AdBrite Aku : (as to date) -kalo korang rasa benda nie worth trying, dan korang daftar melalui banner aku nie, jgn lupa bg aku link korang, nanti aku masukkan dekat senarai kat bawah nie…buleh aa aku tolong clickkan tuk korang jugak.

Ringkasan network downline seperti berikut;

(senang nk tgok performance and progress):

G=generasi

blogdownline tarikhjoin [anda-G1-G2-G3-G4-G5-G6]

0. wiizau 05.01.07 [00-02-00-00-00-00-00]

  1. Gila Kereta 06.01.07 [01-00-00-00-00-00-00]
  2. ramdzan 13.01.07 [02-00-00-00-00-00-00]
  3. ….tiada lagi [03-00-00-00-00-00-00]
  4. ….tiada lagi [04-00-00-00-00-00-00]
  5. ….tiada lagi [05-00-00-00-00-00-00]
  6. ….tiada lagi [06-00-00-00-00-00-00]
  7. ….tiada lagi [07-00-00-00-00-00-00]
  8. ….tiada lagi [08-00-00-00-00-00-00]
  9. ….tiada lagi [09-00-00-00-00-00-00]
  10. ….tiada lagi [10-00-00-00-00-00-00]

222294

4 Responses so far »

  1. 2

    Ray said,

    Aku tengah join korang.. harap2 aku nombor 3 and line tmnet tak buat hal…

    kalau u all nak lagi site yg boleh buat money online, check kat blog aku: http://rrmg.blogs.friendster.com/

    regards,
    Ray.

  2. 3

    jp said,

    napa yah kok adbrite ku tidak ada iklannya sama sekali?

    http://www.Lyrics1st.com/info2.php

  3. 4

    an said,

    hari ini aku senang sekali, iklan adbrite ku muncul


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: