Hari AKu berpakaian Smart…

Most of the day today, aku berpakaian smart, tight-in lagi….oleh kerana ada urusan dengan suplier and penghantaran barang-barang yg alhamdulilah penuh aa kete membe aku disumbat dgn barang-barang aku… sampaikan hari nie membe aku yg aku mintak tolong pun pakai smart jugak…aku pulak jd heran tgok dia pakai smart…total make-over dr selekeh jd mcm ala-ala salesman gitu..hakss.

Client aku pulak komplen pasal penghantaran lambat.. reaksi aku?…tersenyum simpul sambil mintak maaf..

Antara barang-barang yg aku hantr tuu ada laa satu tuu yg aku tk pernah pasangpun sbelum nie…so jd terhegeh-hegeh jugak aa aku nk siapkan yg satu tuu…nasib baik tak complex sgt….akhirnya dapat jugak aku pasang dengan jayanya… nak tau ke benda apa?…ala printer Dot Matrik. (hehehe)

Satu lagi masalah…aku fail to troubleshoot and resolved network printer tak nak print, some of the client pc cant print via the network printer…hmm bodoh jugak aku nie..hakss (oleh kerana aku sedar aku bodoh dalam hal nie..kena laa aku study kat google Uni..) lagi satu staff tuu dok sibuk2 belakag aku, jd aku rimas aa jugak…dhlaa budak meja sebelah aku chek pc tuu cun aa jugak…sambil2 try nk resolve tuu ada laa jugak aku curi-curik tengok dia..hahaha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: