Lama dah tak menulis…

Hemm..kebelakangan nie aku jadi malas nak updates blog nie..ada beberapa benda yang menganggu kepala otak aku yg comel ni..(haks).

Awal minggu lepas aku bersantai di Kota Bharu di Ebiz Cafe melepak, (walaupun sbenarnya kawan aku suruh aku buat kerje),tp aku anggap g ebiz tuk melepaskan tekanan…temankan kawan aku jd pakwe contract tuk 2 hari, konon-konon menurunkan ilmu Marketing & Cash Flow yang tah apa-apa…silap-silap makin penin kepala membe yang sorang nie…( i believed u read this post sooner or later; InsyaAllah aku datang lagi lain kali tuk penin-peninkan lagi kepala ko..bule kita g beli nasi kerabu lagi, makan bawang putih jeruk..)

Balik-balik dari KB aku pulak buat silap dgn the only cheque yg ada tuk aku gunakan membeli PC client aku…last2 aku kena poskan buku cheque to Directors tuk disign..hmmm how careless….natijahnya aku tk dapat nak hantar mingu nie.

Ada lagi, aku g kaco awek kat ofis dia ( shes actually my classmate, kalo tk mesti aku tk g kaco, aku nie kan pemalu..haks)…kecian dia jd magsa aku kaco sokmo ( juliet the orange’ :-,)… lantak aaa, slagi dia tak marah aku dgn selamba akan kaco..

Till next time..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: