Ebizz Cafe Blog is Launched..

Akhirnya apa yang dibisikkan dulu kini telah menjadi nyata, hari ini 1 Feb 2007 nyatalah kelahiran Blog ebizz cafe…

Dengan gambungan warna-warna pastel ( hahaha aku hantam jee ni) terutama sekali oren “…nyam-nyam pakcik suko”. Pendekatan paparan yang ringkas dan tidak keterlaluan menjadikan sedap mata memandang ( ..adakah aku bersikap bias??…hehe..)

Satu lagi, aku rasa akulah orang pertama meletakkan komen kat situ, apalagi kawan-kawan yang mengenali siapa disebalik tabir Ebizz Cafe, ayuh serbu blog nie…nak suruh serbu premis jawoh…

Satu kekesalan, apasal laa masa aku melepak kat Ebiz,tak adapun pendatang asing yang cun-cun datang…. buleh aa aku berkenalan…manatau lagi best berkawan dengan orang luar nie..banyak sikit benda yang terbuka..hakss ( pemikiran laa…!!).

Aku percaya ini baru permulaan…adalagi tuu yang belum dikeluarkan lagi tuu…sama-samalah kita tunggu penambahan dari Private&Confidential Cabinet diaorang… .

Nak tengok macamana rupa penuh blog?..clik gambo..

mukaddimah blogE

1 Response so far »

  1. 1

    Ebiz Cafe said,

    Thank you for the review.


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: