Berdua…

aku sampai kat sini kemarin….rabu petang, lepak-lepak sambil menolong dan mengambil kesempatan tuk mengorat awek-awek kat KB…kebetulannye membe aku nk kawin dalam masa terdekat nie…so aku berdua laa dengan dia nie….jaga sambil bermesra-mesraan haks…bunyi nakal..mmg nakalpun..kwa-kwa.

Alterations 21.5.7:

membe aku yang kawin tuu korang bule access kat sini –> dua-dua aku kenal, sorang diberi nama Tg. Aizuddin sorang lagi bernama Husna ( to those yg kenal depa nie especially budak2 HBC,HSE..jom heboh kat majlis diaorang nie)..huhuuhu..Tahniah to both for their coming wed.

Mungkin aku akan ada kat sini 2 minggu kot….nampak gayanye turun naik jugak aa aku karang nie…sbb kebetulanye kerje aku kat kemaman yang agak the slow progress tuu nampak tgh nk bergerak tuu..setakat nie, meja dh sampai…hmm nasib baik aku ada budak2 rumah yg bersemangat jugak nk bantu mana patut tq man…insyaAllah apa aku makan korang pun makan jugak…

Aik…apa kaitan gamaknye tajuk berdua yekk??…gini, kebanyakan masa aku kat sini aku akan berdua so..sbb tuu aa aku bg tajuk tuu….tapi setakat nie bertiga dan berempat…mungkin start minggu depan kot baru aku akan tinggal berdua jee…

berdua lebih baik dari sorang kan…hakss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: