rilekss time to cool down…

2,3 hari nie sibuk dengan majlis kawin member-member..kebetulan sgt aa ada dekat KB so bule aa g, kebetulan jugak rakan sekerja sporting gila….sambil2 tuu ikut gak dia g menjelajah rumah kawan2 dia…huhuhu sekadar jadi eskot jee aaa.. hahaha kontrak 2bulan dh..

semalam ke kuala besut…g majlis kawin rosma..sori aa geng lambat sgt sampai..kul 3 lebih baru sampai…maklumaa perjalanan terhenti-henti sbb g carik hadiah yang tk seberapa, g rumah membe..kononnye nk ajak g skali…

nasib baik smpai tuu majlis berarak pengantin tk start agi..kalo tk mesti aku tk dapat jumpe minah tuu…comel, pelamin comel..belaka comel aa…satu jee yang aku tk sempat nk tengok..hadiah yang budak2 tuu belikan tuk rosma…hmmm benda apa tah yg budak2 tuu beli..viva seekor kot?…hehehe..tk bayar agi nie share aku tuk hadiah tuu….

Teringat kata-kata lecturer musuh ketat aku masa skolah kat TATI dulu ( jugak lecturer paling aku suke..n sayang dalam diam), aiiii…budak2 cos saya kawin2 dh ..mana nie budak2 HBC?..nahhHH amek nie skali tahun ne ramai aa budak2 yg akan menamatkan zaman bujang mereka, setakat nie biar aku senaraikan meka-meka yang aku rasa dh dan akan melangsungkan perkahwinan;

elmo@zunaidi@
Status :Dah kawen dah
Butiran : isteri orang kedah, langsung bulan 3 yang lepas…

husna@mekna@kak long
Status :Dah kawen dah
Butiran : suami budk se kolej, budak HSE, sebatch, …baru 2 hari lepas selesai majlis di kedua-dua belah pihak

Munirah@erah
Status :coming soon 07.07.07
Butiran : bakal suami budak terengganu jugak, kawan aku jugak, sekolej jugak, senior tp muda dari aku…

farah brit2
Status : dengar2 cite dh btunang, yea ke? ( masih spekulasi nie…)
Butiran : tk confirm so tunggu

Tila
Status : misteri, setakat nie single kot, tkpun teman tapi mesra dengan sapa tah..hahaha ( aku hentam jee nie)
Butiran : time aku g kaco2 kat tempat keje dia tuu..ingat2 bule a korek2 rahsia tp siket punye baik cover…so aku letakkan misteri

Diba
Status : teman tp mesra..
Butiran : butiran tk dapat lagi..nnti aku ajak meka2 nie dating…bule buat pengakuajn dari hati ke hati

Cammy
Status : tak tahu
Butiran : emm…hehehe last skali aku jumpe smalam.mcm berisi sket, tk sure berisi kes sedang bahagia ke sedang mencari cinta..hahaha

Jue
Status : misteri jugak nie
Butiran : terkenal dengan senyuman manis,..atleast pada aku aa…senyap..slow n steady…., hmm kalo dh nk kawin mesti dia akan bagitaunye…setakatnie masih misteri

Emm tuu senarai yang di public kan,tk terdaya nk letak semua lagi..nnti2 aa aku bubuh status budak2 lain, aku?…hahaha biar dulu..tungguuU..ada jugak beberapa senarai budak2 kelas yang aku kategorikan komplicated sbb status yang bule dianggap misteri…hahaha, ada antara meka nie yang aku rasa dh dalam peringkat akhir nak mengistiharkan tarikh keramat, ada yang baru nk berjinak2…ada yang baru teman tapi mesra..tk kurang jugak yang single-mingle mcm aku nie ( open for kontrak..haks). nanti bila ada jee senarai yg dh bule di reveal aku revealkan kat sini ( pahnie nk bg ke lecterer musuh no satu aku..huhuhu)

Masa-masa mcm nie aa aku terasa kamera begitu berguna…InsyaAllah someday s40s..hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: