kini aku dh berada di kemaman…

Dari sejak 17.Mei sehingga 20.Jun aku berada di KotaBharu…menemani seseorang manggantikan seseorang…menjaga cafe dia….sambil bercuti.

Kenangan yang menarik, dapat memerhati seseorang lebih lama, dapat menemaninye lebih lama..dapat mengenalinye dengan lebih lagi….tuu antara yang aku dapat. aku jugak dapat melihat selama sebulan asam garam running a cybercafe yg networking based on wifi…masalah mmg ada dan sering berlaku dimasa paling kita tk suka….semasa orang tengah ramai…ada sehari tuu, maghrib this one fella came with a smile and memuji2 facilities kat ebiz…but then after sometimes when the line suddenly drop….so it takes me to restart the routers…so dia kenalaa reconnect n re-login balik ke email dia…langusng dia kata this is bullshit….aku punyelaa menyirap…..nak aku marah pelangan…tp takapalaa…biasalaa disconnect nie…bukan kerap sgtpun..kalo aku tk silap sekali tuu je line terputus….

Sepanjang kat sana aku dapat join secara dekat melihat how the wedding ceremony of my gud frens wedding…starts from the akad…then majlis kat rumah perempuan..sampailaa majlis kat rumah pengantin lelaki…

satu lagi benda yang agak baru tp menarik….aku diminta untuk mereka dan mengedit label tuk produk kak T dan a.Jamal…memformulasikan produk I.Q Pro (a.jamal) ..(nnti kalo aku dh ada butiran lengkap aku updatekan maklumat product dia nie).

4 Responses so far »

  1. 1

    dia said,

    emm…mis u

  2. 2

    john rambo said,

    first love ker bro…keep trying men..
    dont loose your target…keep it up..

  3. 3

    wiizau said,

    tka de aa…tah yang keberatus kali…aku pantang kalo nmpok awek cun ke…comel ke..terus aku jatuh cinta..haks..tgh usha satu jee skrang nie…

  4. 4

    john rambo said,

    bagus-bagu..setia pada yg satu….aku raser “dia” yg nko maksudkan tu…cun gak..walaupun aku xkenal pong die atau pun nko….tapi pada firasat hamba berdasarkan taste nko ni..aku memang confirm “dia” ni memang cun kan….

    k..bro..i hope u can get his love………

    love is cinta………


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: