i aim u..

segalanya kena dipercepatkan…harap2 sesuatu yang sedang dirancang akan memudahkan lagi langkah aku…adakah ini kebetulan atau memang ini yang aku harapkan…aku mengharap dan berharap…(mengarutkan tulisan aku?, kat bawah nie lagi mengarut…)

2 hari dah aku sampai sini, banyak yang aku perlu lakukan untuk catchup dengan apa yang aku dh tinggalkan for the last 33 days…yang pertama sekali….rumah nie..hmmm trafik semakin bertambah..kemalasan ahli semakin memuncak..agak dramatik jugak gaya bahasa aku nie..(huhuuhu sementara nk buatkan mata aku mengantuk)..kebersihan yang kecil2 mula terabai…target awal2 nak jadikan rumah nie lain dari rumah bujang yang lain semakin menjauh…hmm got to do something agar tak lari dari konsep asal yang edi n aku nk praktikkan…

kedua, projek jo…setakat yang aku g mlm td, semua kerja2 physical such as meja dan kipas dh almost finish…cuma ada lobang kat syiling tuu yang nk kena tampung dulu sebelum electrical stuff d masukkan..sekarang kerja yang tinggal adalah kerja2 design signboard dan beberapa design tuk marketing untuk make the place know to others of what we do and offer..yang tuu coming soon…perancangan untuk itu masih dalam peringkat development…tp hampir selesai…

ada antara client2 aku sebelum nie yang lama dh aku tk bertanya khabar (feedback)..and insyaAllah ahad nie aku akan starts tuk tanye kabar balik diaorang..sambil melihat2 dan mengintai peluang baru..

yang keempat kot, wma….still a code name…tp berkaitan dengan perancangan masa depan dan proses memajukan diri yang edi dan aku rancangkan..sudah mula berjalan slow2….tp masih dalam pembikinan dan akan terus diperbaiki dari semasa kesemasa….dengan harapan untuk ‘killing 2+ birds with 1 stone’ or kalau aku dapat ringkaskan diversification for survival…sebenarnya apa yang dirancangkan seperti cuba untuk melengkapkan antara satu sama lain…kiranya saling berkaitan…mereka2 yang terlibat insyaAllah akan memahami apa yang aku perkatakan ini…yang tidak tahu tuu tunggulaa updates, mungkin ada sedikit yang aku akan ceritakan disini…aku menulis buat tatapan seseorang dan semua orang yang tahu…tapi aku tahu tk ramai yang tahu…

8 Responses so far »

  1. 1

    dia said,

    i hope d same thing 2…

  2. 2

    Lawa warna theme ni, ijau epal… I like! Apsal mung punya post sorang jer comment… Ahaha! Buat la banyak sket post, kesian “Dia” tu, tobat hari-hari dia jenguk blog ni tengok ada post terbaru ke tak untuk dia bagi komen.

  3. 3

    wiizau said,

    haah laa..asyik budak ‘dia’ nie jee yang komen..peminat aku kot..hahaha, bukan tk ada benda nk diposlajukan cuma aku jee yg mmg terkenal malas nie nk menulis apa2 lagi…

    lain kali aku cari article best tuk masukkan..biar ‘dia’ tak bosan..asyik2 masuk tk ada penambahan..adakah kaler baru nie menarik ‘dia’ tuk masuk sokmo..hmmm..haks

  4. 4

    john rambo said,

    sometime i think.you just got bored with your life…tapi takper…jagn putus asa..dont give up
    keep trying men..hoo wahhh….

    tue doh bile nok kawin….muke macam faizal af4 doh………

    kalu mung tahu..saper aku ni..mu mmg bijok……..
    john rambo……

  5. 5

    wiizau said,

    alamak sapa nie..hmm asapa lak yg perasan tgok aku mcm fiazal AF4 nie…aku yg koya ke mu yang koya jon?.. sapa yek mu nie..emm kao megikut telekkan aku, mesti mu nie pengunjung tetap rumah tepi jalan/bersamamu….

    kalau bukan….apa kata koperkenalkan diri bule aku bg autograph..hahaha

  6. 6

    john rambo said,

    aku adlah john bin rambo..rumoh tepi jalan not my taste la bro…kite main five star hotel la…aper kelas tepi jalan….
    dh muke sejibik cam faizal af4…cume brok skit jer mung ni..
    tapi takper r..janji ade meh-meh skit ok la…

    wat bijok dok semesti nyer bijok k……

    aku mitok maaf banyok2 kalu coretan aku ini mengguris hati mu yg sensitif itu..
    sorry…sajer jer nok bkenalan ngan mung ni.. k
    bye
    ……………….

  7. 7

    wiizau said,

    ok jon..aku tk ade hal…tk tergurispun…5 stars otel punye taste…bagus2 ada kelas tersendiri..
    wei aku nie sensitif ke..hakss..hahaha…jom g minum kat teratak?..aku belanja minum..

    apa kata ko add aku kat frenster….tkpun ko bg id ko aku add…kawan biar ramai…

  8. 8

    john rambo said,

    aku dh pun jadik member nko friendster…
    xkan x perasan kot..email aku,, hazran05@yahoo.com


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: