aku tambah lagi lagu…

Cari-cari terjumpa dengan lagu faizal yang menarik jugak, lagu yg dijadikan tema pencarian bakat baru di Malaysia versi LG, mesti korang perasannye lagu apa once u hear this…enjoy;

faizal tahir – Gemuruh

(buat sementara, lagu nie dalam format ‘.mpeg’ aku malas lagi nk convert ke mp3…so korang tk leh nk main direct, kena download and play with mp3 player ke, media palayer classic ke..or whatever tools yg korang suka tuk mainkan file)

11 Responses so far »

  1. 1

    matding said,

    faizal af4 ker

  2. 2

    wiizau said,

    faizal OIAM da….

  3. 3

    dia said,

    Bila bertalu rentak di kalbu
    Hasrat yang tersirat semakin ku buru
    Bila bergema laungan gempita
    Harapan bernyala nadiku berganda

    Gemuruh jiwa semangat membara
    Dari puncak ingin ke angkasa
    Berkalungkan bintang berkelipan
    Manyerlah jauh dari yang biasa

    Ungkapan ini bukansekadar mimpi
    Segalanya pasti kan terbukti nanti

  4. 4

    dia said,

    tQ dArLiNg…hehe

  5. 5

    supermokh said,

    dia tu saper?

  6. 6

    wiizau said,

    dia tuu bakal bini aku..hahahaha

  7. 7

    supermokh said,

    mu nok kawin biler natang…jemput aku retek…………

  8. 8

    wiizau said,

    aku tk tahu plak aku nk kawin bila….hmmm tunggu rezki kot…insyaAllah akan ku jemput bila masa dh tiba….huhuhu

  9. 9

    jubing said,

    wooooo jiwa halus..kotor org layan lagu faizal ..dok ganaz lasung..maroh di rubi ah gining..layang ah motorhead..iron maden ker.. black sabbath ke..motley crue..marilyn manson biar gok jantang sket..jgn jadi anuar zain..shawn bahrain saiful..azwan ali mung ngan aznil ….lelaki lembut…nok maing bola guaner..

  10. 10

    wiizau said,

    jubing; wei yg ko g ajok budak lembut main bola tuu apasal…tk ke bonggok g ajak budak lembut main bola…. semua orang ada soft spot n i believed you too..its jus a matter of times….when the times come ko sendiri akan cari lagu2 yg mcm nie…tk semestinye org yang layang motorhead pandai main bola boh…zasss

  11. 11

    jubing said,

    maroh ker geng..rilek ah..


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: