kelmarin

apa yek yang boleh aku ceritakan tentang kelmarin…

turun2 dari bas dari KB ..macam biasa.. aku terlajak…tapi kali ni tak jawoh..lebih kurang 200 meter dari tempat yang sepatutnya aku turun…kena berjalan aa jugak…sampai terus kembali ke agenda sebelum aku g ke KB..masalah keluarga dan anok2..huhu aku ada anak ke?…

tak perlu aa aku cerita perihal kisahnya… masalah tidak akan pernah sunyi dari dirikan…cuma cara kita atasi masalah tuu yang kita kena tgok dan nilai biar kena dan berbaloi…

..kelamarin jugak pertama kali aku telah buat benda yang tak pernah aku buat sebelum nie..memujuk dan explain nad luahkan things…dan ia amat berbaloi..im glad that i do that.. .

1 Response so far »

  1. 1

    dia said,

    baguss aaa tu…buat perkara yg baik yg x pernah buat…i like…


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: