Ketulusan Hati…

..kata ‘dia’  kalo didengar album anuar zain kesemua lagunya akan terasa sepertinya sedang bercinta atau dia tujukan album ini kepada seseorang…  apalak kaitan dengan aku?…aku nk mengambil kesempatan antara lagu dalam album nie…untuk ‘dia’…

Dengarkanlah ‘ketulusan hati’ ku, every single words is….  ( aku ada upload kat tepi tuu…)

1 Response so far »

  1. 1

    dia said,

    tq 4 d song…maybe anuar tengah bercinta kot…sedang hepi…so, bl dah hepi dia akan nyanyi dgn full of soul…kita pun mcm tu jg kl kita penyanyi…haha…amik kesempatan dgn bakat yg kita ada utk suarakan rs hati…kita?…menumpang dgn kelebihan org lain…


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: